Vloerbekleding bij Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf


Unsplashed background img 1

Vloerbekleding

Linoleum vloerbekleding is helemaal terug! Waarom zijn onze klanten zo enthousiast over het leggen van deze vloerbedekking? Linoleum is in de eerste plaats milieuvriendelijk en duurzaam, want enkel van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen die volledig afbreekbaar zijn: lijnzaadolie vermengd met hars, kurk, kalk, houtmeel en natuurlijke kleurstof. In tegenstelling tot de vervuilende en ongezonde vynil vloerbekleding.

Praktisch, want erg slijtvaste vloerbekleding. Linoleum vloeren hebben een zeer lange levensduur, ook bij intensief gebruik of onder zware meubels. Linoleum onderhouden is een makkie. Bij vloerverwarming neemt uw linoleumvloer vlug de temperatuur aan van zijn omgeving. Een linoleum vloer is zeer kleurvast, trillings -en geluidsdempend, en erg brandveilig. Bovendien perfect voor mensen met astma of allergie, en voor uw kinderen: hij voelt warm aan en ziektekiemen floreren niet op linoleum. Vloerbedekking slaapkamer is een sterke aanrader.

Uw Referenties


Card Titleclose

close


close


Kleuren en tekeningen zijn oneindig te kiezen in linoleum. Vloerbedekking leggen kan zelfs voorzien van uw bedrijfslogo of van een persoonlijke tekst.Maar is linoleum geschikt als industriele vloerbekleding? Sportzalen (met kurk toegevoegd voor de veerkracht), scholen, hospitalen en receptieruimtes, bedrijven hebben vaak vloeren in linoleum.Plaatsen kan met tegels of stroken voor alle grootte van vloeren.

Verwijderen, leveren en plaatsen van vloerbekleding, daarvoor kunt u terecht bij Schrans-deco. Voor linoleum, maar ook voor een houten vloer in parket, in laminaat of kurk. Onze kleuradviseur laat die perfect passen bij uw gordijnen, uw muren en het meubilair. Bent u er nog niet uit welk type vloerbedekking meest aangewezen is of wilt u ander advies, contacteer ons dan gerust, zeker voor linoleum vloeren. Prijzen krijgt u vlug in uw mailbox met een offerte.

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign