Schilderwerken Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf


Unsplashed background img 1

Schilderwerken

Schildersbedrijf Schrans-Deco verft met de nieuwste schildertechnieken, professioneel schildersmateriaal en uiteraard de meest trendy of klasrijke verfkleuren. Uw huis ziet er mooier en verzorgder uit met een nieuw laagje verf, maar is ook beter beschermd tegen vocht, hitte en vrieskou door het schilderwerk.

Schilderen van uw huis of villa maakt deze waardevoller zonder overdreven kosten. Muren schilderen neemt weinig tijd in beslag. Maar het vereist wel een perfecte voorbereiding door onze schilders. Kosten, gemaakt voor goed onderhouden schilderwerk, verhogen aanzienlijk de levensduur van uw gevel, ramen, dakgoten, carport en andere delen van uw huis buiten. Schilderwerken met hoogtewerker, ladders en steigers is ons vak.

Schildersbedrijf Schrans-Deco heeft 40 jaar ervaring in het perfect uw muren schilderen. Huis schilderen: tot wanneer in de winter? Schilderen met welk soort verf, voor welke ondergrond:vervuild, groenaanslag, gebarsten of vochtige buitenmuur? Baksteen, hout, glazuurtegel of pleister op de muur? Nagevulde spouw of volle muur?

Referenties

Luxueuse villa
klik voor info
Villa te Knokke
klik voor info
close

Voor info klik hier

Buitenverblijfclose

Voor info klik hier>

Buitenverblijf
Voor info klik hier
close

Voor info klik hier>

Detail van villa
Voor info klik hier

Verf watervast of dampdoorlatend? Onze architect bestudeert nauwgezet alle verfkleuren en technische gegevens van uw buitengevel. Kaleien is soms een betere keuze dan schilderen. Met siloxaanverven, mineralenverven, fysiologische drogende verven: kiezen van het soort type verf met zijn eigen kwaliteiten is het specialistenwerk van ons schildersbedrijf.

Gevelreiniging doet ons schildersbedrijf met stoom, chemische reiniging of zandstralen afhankelijk van type buitenmuur en het soort vervuiling van het schilderwerk. Ons geregistreerd schildersbedrijf bezorgt u een offerte aan 6% BTW.

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign