Kleuradvies Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf


Unsplashed background img 1

kleuradvies

Verfkleuren kiezen doen wij samen met u, voor elke gevel, bedrijfsruimte of kamer. Kleurcombinaties en materialen kiezen we volgens uw wensen, met oog voor elk detail en specifieke kleur. Advies over woonkamer of badkamer laat onze kleuradviseur tevens afhangen van de lichtinval en de ruimtelijke aspecten van uw villa.

Kleuradvies schilderwerken en interieur combineren wij met een brede waaier van praktische tips en technieken om uw buitengevel en binnenmuren kleur te geven.

Uw Referenties


Card Titleclose

close


close


Hoe gebeurt het kleuradvies? Badkamer of binnendeuren, het wordt apart bekeken. Als schilder zoeken wij eerst uw favoriete basiskleuren per kamer of gevel en daarmee gaan we aan de slag. Vertrekkend van uw stijl en uw smaak, kleur van de meubels, de lichtinval en de functie van elke kamer of van het te schilderen gebouw.

Materiaal zoals behang, vliesbehang of kaleiverf en allerhande andere technieken spelen uiteraard een belangrijke rol in het kiezen van de juiste kleur. Na een eerste voorstel van kleuradvies dat uitvoerig samen besproken wordt komen we tot de preciese kleurkeuze en het soort glans van de verf.

Met een verfstaal op de muren kunt u het effect van de kleur beter inschatten en bijsturen zodat de kleur nog kan worden aangepast.Kleur bepaalt de sfeer van uw interieur maar ook functionaliteit is belangrijk bij kleurkeuze.

p class="center light flow-text">Na ons bezoek ter plaatse ontvangt u een gedetailleerd overzicht van de gekozen materialen en kleuren. met een helder en compleet advies.

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign