Interieurdesign Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf


Unsplashed background img 1

Interieurdesign

Bezoek onze winkel, laat u inspireren door onze selectie kleurverf, vloerbekleding, behang en gordijnen. Samen zoeken we de mooiste kleurencombinaties, het motief en het perfect afgewerkte gordijn om uw interieur volledig naar uw smaak in te richten.Verfkleuren en nieuwe interieurstijlen volgen wij nauwgezet op, om te komen tot een totaal concept van uw interieur design.

Interieurdesign bieden wij u aan met een uitgebreid kleurengamma, vloerbekleding, stoffen, behang en raamdecoratie naar uw smaak en perfect afgewerkt volgens uw offerte. Schildersbedrijf Schrans-Deco bezorgt uw interieur een meerwaarde met een gamma aan schildertechnieken en motieven. Uw nieuwbouw, renovatieproject of opfrissing van het huis worden, voor een aantrekkelijk tarief, grondig aangepakt door onze schilders en behangers.

Uw Referenties


Card Titleclose

close


close


Indien gewenst doet u beroep op onze interieurarchitect.Interieuradvies voor vloerbekleding, gordijnen en vliesbehang of fotobehang in uw woning ontvangt u in detail van onze interieurstylist.

Prijs voor muren met structuur beschilderen of overschilderen, ramen, plafonds en decoratie krijgt u in een gratis offerte. Aanvragen van de offerte kunt u hier.

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign