Gordijn en interieur bij Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf


Unsplashed background img 1

Gordijn en interieur

Laten maken van gordijnen op maat is de finishing touch van de verbouwing of renovatie van uw interieur. Decoratie met gordijnen gebeurt in nauw overleg tussen u en onze adviseur, die ook instaat voor uw kleuradvies.

Raamdecoratie betreft immers niet alleen de textuur, motief en kleur van de gordijnen. Verduisterende gordijnen of stores filteren het daglicht en u bepaalt de ganse dag zelf de gewenste lichtinval. Gordijnen kiest u beter tot in de kleinste details in smaakvolle overeenstemming met uw interieur.

Uw Referenties


Card Titleclose

close


close


Opmeten en montage van de rolgordijnen of vouwgordijnen gebeurt na ons bezoek aan uw huis. Gordijnen in horizontale of verticale lamellen, steeds bieden wij u een snelle en vakkundige oplossing, ook bij zeer grote en moeilijk bereikbare ramen. Plooilint basisafwerking of een luxe gestikte plooi (Vlaamse kop), Schrans-Deco staat u elke stap bij om uw decoratieproject precies te maken tot wat u in gedachten hebt.

Binnenzonneweringen, horizontale jaloezie, en alle raamdecoratie voor dakvensters: alles wordt in een breed aanbod van stoffen, kleur en dessins van de gordijnen kant en klaar gemaakt.

Weet u niet meteen welke gordijnen kopen, kinderkamer of dakraam zonwering. Contacteer ons gerust over raamgarniering voor extra advies.

Wij helpen u verder met uw project in deze brede waaier van mogelijkheden.

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign