Gevelrenovatie Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf


Unsplashed background img 1

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie beschermt uw muren en maakt uw woning en bedrijf mooier. Gevelrenovatie is echter veel meer dan gevelreiniging. Een grondige renovatie betekent een perfecte opfrisbeurt van uw gevelstenen. Gevel en muren lijden zwaar onder het weer en de luchtvervuiling.

Of is er opstijgend vocht? Bij vochtplekken in de muur pakken we eerst de oorzaak van het probleem aan, nog voor het begin van uw gevelrenovatie en de schilderwerken. Vochtplekken keren immers terug. Gevelreiniging voeren we voor u uit met zandstralen of afstomen. Muren krijgen daarna een antimoslaag en een beschermende laag door de gevel te hydrofoberen. Daarmee wordt vuil en vocht afgestoten waardoor uw nmuren beschermd blijven.

Uw Referenties


Bedrijfsgebouw
klik voor info

This is a link

TitleCard Titleclose

Here is some more information about this product that is only revealed once clicked on.

close

Here is some more information about this product that is only revealed once clicked on.

Optiek
klik voor info
close


Buitenschrijnwerk passen wij daarna in de nieuwe stijl van uw gevelbekleding. Ramen en deuren demonteren wij nog voor we starten met uw buitengevels. Zandstralen, herschilderen in de juiste kleurencombinaties, olien of renoveren van ramen en deuren, ook daarvoor kunt u ons contacteren. Vraag daarbij ons kleuradvies voor de verfraaiing van uw woning.Van zodra de gevelrenovatie afgerond is, plaatsen onze vakmensen het schrijnwerk terug in uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Gevel en muren zien er nu stralend nieuw uit!

Is uw huis, villa of bedrijf toe aan een grondige gevelrenovatie? Prijzen krijgt u snel via uw email met onze gedetailleerde prijsofferte.

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign