Contacteer Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf
Unsplashed background img 1

Contacteer ons:

account_circle
Telefoon

Nieuwstraat 12a
9910 Knesselare
GSM 0495 307 601
schrans.peter@telenet.be
Ondernemingsnummer: BE 0475.420.259
Geregistreerd aannemer

Schilderwerken en interieur bij u in de buurt:
Contact? Schildersbedrijf Schrans-Deco is centraal gelegen, net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Knesselare ligt in het midden tussen Brugge, Knokke en Gent, in de buurt van Sint-Martens-Latem. Wij besteden uiteraard veel zorg aan kleine schilderwerken maar zijn gespecialiseerd in luxueuse villa's en bedrijven die hoge kwaliteitseisen en nauwkeurige planning vragen.

Wij beschikken over een familiaal team schilders met zeer lange ervaring met kleuren, materiaal en uiteenlopende verftechnieken. Wij schilderen woningen en bedrijven in gans Vlaanderen. Schilderen regio Knokke en in de buurt van Sint-Martens-Latem doen wij vaak. Klanten contacteren ons regelmatig om ook hun (grotere) buitenverblijf te schilderen.

Prijzen schilderwerk? Contacteren kunt u ons ten allen tijde voor offertes, prijs, kleuradvies, vrijblijvende informatie of overleg ter plaatse. U kan bij ons terecht voor elke offerte schilderwerken. Zowel manueel als mechanisch, fijn decoratiewerk, als meerkleurig spuitwerk.

Duidelijke informatie over schilderwerken, interieur, behang en gordijnen, vloerbedekking of kleuradvies vindt u op deze website. U kunt ons bereiken via e-mail. GSM 0495 307 601

Denkt u aan een project en wil u daarvoor een richtprijs schilderwerk of een offerte ontvangen? Stuur ons een berichtje en we zoeken uit wat Schildersbedrijf Peter Schrans-Deco voor u kan doen. Al uw vragen, tips of suggesties zijn welkom per mail! Offertes zijn steeds gratis, behalve voor waterschade schilderwerk. Prijzen zijn altijd inclusief materiaal.

Voor prijzen of een offerte schilderwerk kunt u ons ook telefonisch bereiken buiten de kantooruren op 0495 307 601. Twijfel niet, dringend is dringend, bel ons gerust!

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign