Behangen bij Schrans-Deco

40 jaar Schilderwerken en Interieur voor Particulier en Bedrijf


Unsplashed background img 1

Behangen van uw interieur

Kleurrijk behangpapier is weer hip in uw interieur! Behang met retropatronen of bloemen,fotobehang, psychedelische lijnen op glasvezelbehang. Behang in slaapkamer of woonkamer vindt u in een moderne woning op een accentwand of u kan als herhalend motief doorheen het huis behang plakken. Muurbekleding vindt u bij ons van klassiek over eigentijds tot modern.

Behangwerken kiezen doet u echter niet alleen voor het motief. Ook het soort ondergrond en de nood aan een krasvrije muur bepaalt het soort behang. Schilderen, behangen met vliesbehang, kurkwand, of textielbehang : prijs en kwaliteit bepalen ook uw soort wanddecoratie. Bedrijven en villa's: decoratie- en onderhoudswerk kan bij voor u in alle soorten wandafwerking. Al meer dan 40 jaar is de expertise van Schildersbedrijf Schrans-Deco gekend, ook in behang.

Uw Referenties


Card Titleclose

close


close


Schilderen: algemene en decoratieve schilderwerken bieden wij met een groot assortiment behangpapier en vliesbehang, verkrijgbaar in vele soorten, volgens uw budget en smaak, in perfecte harmonie met het interieur. Restauratieklussen of behanger: contacteren kan voor vinyl behang, glad of met structuur met renovatie vlies, overschilderbaar vlies en getint vliesbehang. Wij bezorgen u net verschenen collecties met 100 staalboeken behangpapier en glasvezelbehang vol inspiratie.

Behang aanbrengen en behang verwijderen gebeurt met vakmanschap door onze schilders. Wanddecoratie is in alle soorten verkrijgbaar en wij bezorgen u dan ook graag een adviesrapport.

Hedendaagse schilderwerken en interieurdesign voor
uw villa en bedrijf
Schilderwerken en interieurdesign